Tidigare aktiviteter

Coachingpsykologi på Psykologikonferensen 2019

Den 28 – 29 mars genomfördes Psykologikonferensen i Stockholm. Bland talarna fanns Professor Stephen Palmer från England som gav en föreläsning om läget för psykologisk coachning runt om i världen. För mer information se https://www.psykologikonferensen.se/


 

Webinar om Transformerande coaching

Coachande psykologer bjuder in till ett webinar om Transformerande coaching, efter Alan Searle. Annika Wohlström och Charlotte Henschel är presentatörer och håller i webinaret.

Transformational presence coaching är en metod som skapats av amerikanen Alan Seale och som han framgångsrikt inspirerat coacher och förändringskonsulter i vårt nätverk med. Det är en coachingmetod som vi känner igen i dess grunder men som sätter fokus på lyssnandet och att förnimma vad sammanhanget och energin möjliggör för förändring just nu. 
 
I webinariet kommer vi att presentera de enkla grunder som Alan Seale presenterade för oss, och dela med oss av det som gjorde workshopen till inspiration för vår egen coaching. Kanske kommer vi att reflektera lite kritiskt mot slutet, om vi tycker att det behövs.
charlotte henschelAnnika Wohlstrom photo small

 

Onsdag 23 maj 2018 kl 18.30-19.30
 
Anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 18/5!
 
 
 
Webinaret genomförs på den tekniska plattformen Webex. Instruktioner sänds efter anmälan.
 

Föreläsning i Göteborg 17/11 2015

 
Välkommen till medlemsmöte i Göteborg med Tina Eriksson som kommer att prata om sin avhandling "Executive Coaching – diverse stakeholder perspectives and a model for agreed procurement procedures" (2011). Föreläsningen kommer att äga rum den 17 nov kl 17:30 på Dicksonsgatan 6 i Göteborg, och är gratis. Anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 

Föreläsning med Reinhard Stelter i september

Coachande Psykologer arrangerar den 23/9 2014 en föreläsning med professor Reinhard Stelter, mot bakgrund av hans senaste bok "A Guide to Third Generation Coaching". Föreläsningen är på engelska, och ingår som en del i 4th International Congress of Coaching Psychology.

Reinhard Stelter är professor i psykologi och föreståndare för nordens enda "Coaching Psychology Unit" vid Köpenhamns universitet där han undervisar och forskar om coaching, psykologi, ledarskap och utveckling. Han är en internationellt uppskattad föredragshållare och seminarieledare, och har tidigare publicerat boken "Coaching: Lärande och utveckling". Reinhards egen hemsida finns på http://www.sp-coaching.dk/.

Föreläsningen går av stapeln på Rehnsgatan 20 i Stockholm, mellan 16.30 – 20.30 inklusive fikapaus och lite tid till mingel. Föreläsningen börjar 17.00. Pris för icke-medlemmar är kr 300:--, och för studenter kr 100:--. Anmäl dig via e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Senaste anmälningsdag 15/9.


Medlemsmöte

Välkomna till medlemsmöte i föreningen Coachande Psykologer!

Mötet äger rum i Stockholm den 18 november kl 17.00 – 19.30 2013

På dagordningen står:

  • Ordförande P-O Eriksson presenterar föreningen och en utblick på området ”Psykologisk Coaching”
  • Styrelsen presenterar sig
  • Ny hemsida, Magnus Larsson presenterar
  • Hur ska framtiden i föreningen se ut – gemensam diskussion
  • Paus med kaffe, te och smörgås
  • Workshop- psykologisk coaching

Lokal: Carlbergska Huset, Hornsgatan 24, 1 tr, Stockholm

Anmäl dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 5 november.

Vi ses!

Styrelsen gm
Kajsa Rönnqvist och Annika Wohlström