Tidigare aktiviteter

Föreläsning i Göteborg 17/11 2015

 
Välkommen till medlemsmöte i Göteborg med Tina Eriksson som kommer att prata om sin avhandling "Executive Coaching – diverse stakeholder perspectives and a model for agreed procurement procedures" (2011). Föreläsningen kommer att äga rum den 17 nov kl 17:30 på Dicksonsgatan 6 i Göteborg, och är gratis. Anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 

Föreläsning med Reinhard Stelter i september

Coachande Psykologer arrangerar den 23/9 2014 en föreläsning med professor Reinhard Stelter, mot bakgrund av hans senaste bok "A Guide to Third Generation Coaching". Föreläsningen är på engelska, och ingår som en del i 4th International Congress of Coaching Psychology.

Reinhard Stelter är professor i psykologi och föreståndare för nordens enda "Coaching Psychology Unit" vid Köpenhamns universitet där han undervisar och forskar om coaching, psykologi, ledarskap och utveckling. Han är en internationellt uppskattad föredragshållare och seminarieledare, och har tidigare publicerat boken "Coaching: Lärande och utveckling". Reinhards egen hemsida finns på http://www.sp-coaching.dk/.

Föreläsningen går av stapeln på Rehnsgatan 20 i Stockholm, mellan 16.30 – 20.30 inklusive fikapaus och lite tid till mingel. Föreläsningen börjar 17.00. Pris för icke-medlemmar är kr 300:--, och för studenter kr 100:--. Anmäl dig via e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Senaste anmälningsdag 15/9.


Medlemsmöte

Välkomna till medlemsmöte i föreningen Coachande Psykologer!

Mötet äger rum i Stockholm den 18 november kl 17.00 – 19.30 2013

På dagordningen står:

  • Ordförande P-O Eriksson presenterar föreningen och en utblick på området ”Psykologisk Coaching”
  • Styrelsen presenterar sig
  • Ny hemsida, Magnus Larsson presenterar
  • Hur ska framtiden i föreningen se ut – gemensam diskussion
  • Paus med kaffe, te och smörgås
  • Workshop- psykologisk coaching

Lokal: Carlbergska Huset, Hornsgatan 24, 1 tr, Stockholm

Anmäl dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 5 november.

Vi ses!

Styrelsen gm
Kajsa Rönnqvist och Annika Wohlström