Föreläsning med Reinhard Stelter i september

Coachande Psykologer arrangerar den 23/9 2014 en föreläsning med professor Reinhard Stelter, mot bakgrund av hans senaste bok "A Guide to Third Generation Coaching". Föreläsningen är på engelska, och ingår som en del i 4th International Congress of Coaching Psychology.

Reinhard Stelter är professor i psykologi och föreståndare för nordens enda "Coaching Psychology Unit" vid Köpenhamns universitet där han undervisar och forskar om coaching, psykologi, ledarskap och utveckling. Han är en internationellt uppskattad föredragshållare och seminarieledare, och har tidigare publicerat boken "Coaching: Lärande och utveckling". Reinhards egen hemsida finns på http://www.sp-coaching.dk/.

Föreläsningen går av stapeln på Rehnsgatan 20 i Stockholm, mellan 16.30 – 20.30 inklusive fikapaus och lite tid till mingel. Föreläsningen börjar 17.00. Pris för icke-medlemmar är kr 300:--, och för studenter kr 100:--. Anmäl dig via e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Senaste anmälningsdag 15/9.